Web Sitesi Nasıl Olmalıdır

İnternet teknolojisi çok yaygın kullanılmaktadır. İnternet kullanımında farklı içeriklerde sayısız web sayfası vardır. Birçok web sayfası kullanılmakta ve birçok web sitesi yapılmaktadır. Yapılan web sitelerinde dikkat edilmesi gereken temel esaslar vardır. Kendinize yapmak isteyeceğiniz bir web sitesinin sahip olması gereken özelliklerin başında öncelikli olarak url sayfası kısa ve öz olmalıdır .

En iyi URL istediğinizin karşılığını verir. İkinci önemli husus ana sayfanın boyutudur. Sayfaların 50k boyutundan büyük olmaması iyi olur. Ana sayfanın kısa sürede açılması ise bir diğer özelliklerdir.  Web sitesinin kolayca okunabilir olması, anlaşılır olması sitenin hafızada kalmasını sağlar. Bazı web siteleri resim ve yazı çeşitleri ile karma karışık bir durum kazanmıştır.

Popüler Web Sitesinin Özellikleri Nelerdir

Bazı site kullanımında yazılım indirme ihtiyacına sahip olabilirsiniz. Birçok wb sitesi kullanıcısı ziyaret ettiği web sitesinde herşeyin ana sayfada olmasını ister. Bu nedenle ana sayfayı her şeyi özetlemelidir. İnternet sitelerinde güvenilir olmak için temel esas, iletişim bilgilerinin olması ve bunların her birinin doğru olmasıdır.

E-Mail, telefon numaraları sitenin güvenilir olduğunu gösterir. Site kullanımında değer göstergesi, hareket noktası, daha fazla inceleme isteği, kimlik kontrolü sertifikala, yeni web sitelerinin vizyonunu güven esasını gösteren özellikler olmuştur. Ülkemizde web sitesi yapımı konusunda hizmet sunan birçok web sitesi firması vardır. Bu web sitelerinin cep telefonları ile de kullanılabilmelidir. Web siteleri kullanıcıların ilgisini artırabilmelidir.

Yanıtla