BabyShower Nedir?

Avrupa ve Amerika’da sık sık gündeme gelen babyshower aktiviteleri artık ülkemizde de sık sık gündeme başlamış durumda. Babyshower, anne adayları ve yakın arkadaşlarının doğum öncesinde verdikleri ufak bir partidir diyebiliriz. Doğum öncesindeki anne adayını rahatlatmak ve onun keyifli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayan bu etkinlik anne adaylarının daha eğlenceli bir doğum süreci yaşaması için tercih ettiği bir yöntem oluyor.

baby shower

baby shower

BabyShower Partisi Nasıl Yapılır?

Babyshower organizasyonunu anne adayları ya da yakınları anne adayının adına organize edebilirler. Fakat genel olarak ülkemizde anne adaylarının yakınları bu iş için yardımcı olurlar. İlk olarak organizasyona kimlerin katılacağına karar verilmeli ve bu kişiler ile iletişime geçilmelidir. Böylelikle herkese uyan bir zaman bulunmuş olur.

Kişi listesi oluşturulduktan sonra ise organizasyonun ne tür bir alanda yapılacağının seçilmesi gerekiyor. Babyshower partileri ev ortamında yapılabileceği gibi aynı zamanda kafelerde de yapılabilen bir parti türüdür.

baby shower partisi

baby shower partisi

Bebeğin cinsiyetine göre de babyshower partisinde kullanılacak olan süslemeler ve yiyecekler de değişkenlik gösterebilir. Misafirlerin ve anne adayının kendi istedikleri hediyeleri almaları ise partinin en önemli ayrıntısıdır. Listeden katılacak olan her bir misafirin babyshower partileri için ideal olarak dizayn edilmiş hediyeleri getirmesi gerekebilir. Babyshower partilerinin doğum öncesi yapılan bir etkinlik olduğunun da asla unutulmaması gerekiyor.

Yanıtla