4.Uluslararası CNR Kitap Fuarını Kaçırmayın

Kitapseverlerin merakla beklediği ve yapılan fuarları takip etmeye gayret ettiği kitap fuarları, birçok yazarı ve kitabı okuyucuyla buluşturuyor. Yayınevlerinin çıkardığı yayınları bir arada görmek ve merak ettikleri konuları sormak için en verimli yer olan kitap fuarları birçok şehirde düzenleniyor. Bunlar biri de hayli büyük katılımın olduğu CNR Kitap Fuarı…

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan fuar, kitapseverler tarafından merakla bekleniyordu. 19 ülkeden 300’e yakın yayınevinin ve birçok yazarın katılacağı fuar 24 Şubat’ta CNR Yeniköy EXPO’da gerçekleşecek.

fuar

fuar

Kim Destekliyor, Kimler Katılacak?

4.Uluslararası CNR Kitap Fuarı; İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve KOSGEB tarafından destekleniyor.

Bu yıl fuarın onur konuğu olarak belirlenen isim ise karikatürist Hasan Aycın… Hasan Aycın fuarda sevenleriyle bir araya gelecek. Sayısız yazarın okuyucularıyla bir araya geleceği fuarda imzaları ve sohbetlerinin yanında, birçok panel ve konferansa da ev sahipliği yapacak olan CNR Kitap Fuarı, hayli ilgi göreceğe benziyor.

kitap fuarı

kitap fuarı

4.CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması ise ’15 Temmuz’… Yaşanan o korkunç geceye dair fotoğraf sergisinin de yer alacağı fuarda, 15 Temmuz gecesine dair söyleşiler de olacak.

Geçtiğimiz sene yaklaşık 383 bin kişinin ziyaret ettiği fuara, bu yıl 400 binden fazla kişinin katılımı bekleniyor.

24 Şubat’ta başlayacak olan fuar, 5 Mart’ta sona erecek.

Yanıtla