Ağır Çantalara Son! Çantanızı Hafifletme Yöntemleri

Genellikle tüm kadınlar elimize geçen her şeyi çantamıza atıyor ve tüm gün taşıdıktan sonra omuz ağrılarından şikayet ediyoruz. Çantamızı hafifletmek aslında o kadar da zor bir yöntem değil. Boşu boşuna ağırlık taşımaya hiç gerek yok aslında.

Çantamızı Nasıl Hafifletebiliriz?

Her şeyi kenara bırakalım. Öncelikle çantalar zaten çok ağır bu nedenle de kendi ağırlığının bize yükten başka bir şey getirmediği çantaları kenara bırakmakta fayda var. Bu sebeple de çanta seçerken daha hafif modelleri seçmekte fayda var. Kanvas ve suni deriden olan modeller ise genelde daha hafif oluyor. Estetiğin önemi bir yana sağlığımız her şeyden daha değerli bunu biliyorsunuz.

ağır çanta

ağır çanta

Daha ufak çantalar taşırsak daha az eşya ile doldurarak asıl sıkıntının önüne geçmiş olabiliriz. Bu nedenle de sınırlı kapasitelere uygun çantaları tercih etmekte fayda var.

Büyük çantalar sizin vazgeçilmeziniz ise çanta düzenleyici satın alabilirsiniz.  Çantanızda bir şey ararken de dakikalar harcamanıza gerek kalmadan hem daha düzenli hem de daha hafif bir çanta taşımanın keyfini sürebilirsiniz.

çanta

çanta

Çantalarımızdaki en çok yere sahip ürünler de makyaj malzemeleri. O nedenle de çantaınıza gün içerisinde kesin olarak kullanacağınız ürünleri eklemelisiniz. Çanta boyu ürünleri tercih ederseniz daha hafif bir çantaya sahip olabilirsiniz.

Çantanızı düzenli olarak temizleyin. İçerisinde unuttuğunuz çok şey bulacağınıza eminiz. Her sabah evden çıkmadan önce çantanızı temizlemenizde de fayda var.

Yanıtla