Bahçıvan Pantolon Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bahçıvan pantolonlar son yıllarda çokça moda olsa da içerisine ne giyileceğini çok kestiremeyen insanlar için oldukça can sıkıcı bir kıyafet olarak görülüyor. Hakkıyla kombinlenen bir bahçıvan kot ile hem spor hem de şık bir tarz yakalayabilir, sosyal çevrenizle kahve içmeye, fotoğraf çekmeye rahatça gidebilirsiniz.

kot

kot

Bu pantolonların nasıl kombinleneceği bir türlü çok net bir şekilde açıklanmıyor ve bunun da temel sebebi bu pantolonlarda kesim, kumaş, tarz hatta duruş bile içine giyilecek kıyafeti direkt olarak etkiliyor. Örneğin basic tişörtlerle giyilmesi en çok bilinen kombin olsa da her bahçıvan pantolonla uyuşmuyor. Ancak çok genel tabirlerle, dar bluzlarla, ekoseli gömleklerle, balıkçı yaka kazaklarla ya da çok sıcak yaz günlerinde açık renkli büstiyerler ile kombinlemek mümkündür.

Mevsime Göre Bahçıvan Pantolon Kombini

Her mevsim başka bir moda sezonunu getirse de bazı kıyafetler herkesçe bilindiği gibi modaya ve zamana karşı koyar. Bahçıvan pantolonlar da bunlardan biridir. Kış mevsiminde en sık yapılan kombinlerde boğazlı kalın kazaklar ve açık renkli balıkçı çizmeleri ön plana çıkıyor.

kotlar

kotlar

Hatta bu çizmeler yalnızca kış aylarında değil birçok genç tarafından her mevsim sıkça tercih ediliyor. Genel olarak çoğu kişi bahar aylarında ve yaz mevsiminde sandaletler ya da kolej tipi ayakkabılar ile bu tip kombinleri tamamlıyor. Normal spor ayakkabılar ile de gerçekleştireceğiniz bu kombinde deri ya da kumaş mini sırt çantaları kullanabilirsiniz.

Yanıtla