Zamak İmalatı Hizmeti

Zamak; çinko, alüminyum, bakır ve magnezyum elementleri bir araya getirilerek oluşan bir metal alaşımdır.

Zamak imalatı ana bilen oranlarına göre Zamak 3 ve Zamak 5 gibi isimlerle anılır. Bu isimler maddenin sertlik durumunu bizlere gösterir. Zamak 1920 yılında Amerika’da bulundu. Ürün, darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Enjeksiyon ve santrifüj zamak döküm makinelerinde üretilir.

Çelik işleme makinelerinde zamak kusursuz bir şekilde çıkarılabiliyor. Zamak döküm alanında aradığınız destek sizleri bekliyor. Farklı alanda sektörlerin ihtiyaçlarına yanıt veren firma bu konuda edindiği kaliteyle beraber hareket ediyor.

Zamak Döküm Ne İşe Yarar?

Zamak döküm en çok kullanılan üretim tekniklerinden bir tanesidir. Bu uygulamanın temel işlevi direnç bakımından güçlü ürünleri imal edebilmektir. Zamak maddesi uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Zamak döküm uygulamalarında kullanılan metal grubu elementleri ürünün temel gücünü oluşturur. Uzun yıllar güvenle kullanılabilen bu ürünler günümüzde endüstrinin birçok alanında tercih edilmektedir.

Zamak Kullanım Avantajları

Zama, kendi başına bir metal değildir. Birçok maddenin birleşiminden meydana gelir. Zamak enjeksiyon firmaları için oldukça karlı bir üründür. Zamak avantajları şu şekildedir;

  • % 100 geri dönüştürülebilir.
  • Uygun fiyatlıdır.
  • Yüksek mukavemeti bulunur.
  • İletkenlik oranı yüksektir.
  • Mükemmel özelliklere sahiptir.
  • Maliyeti düşüktür.
  • Duvar kalınlığı olanakları son derece iyidir.

Yüksek kaliteli zamak imalat ürünlerine bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Yıllardır bu alanda hizmet veren firma ihtiyaçlarınıza en iyi yanıtı verebiliyor. Çelik işleme makinelerinde üretilen zaman yapılara kusursuz bir destek veriyor.

Fermuarda Zamak Neden Tercih Edilmektedir?

Fermuar parçalarında tercih edilen bu malzeme, korozyona dayanıklı olması nedeniyle öne çıkıyor. Açma veya kapatma işleminde yoğun bir kuvvet uygulanması bu maddeye olan ihtiyacı arttırıyor. Dişlilerin bazen sıkışması ya da zor açılıp kapanmaması daha fazla kuvvetin uygulanmasına neden oluyor. Dayanıksız metaller, bu kuvvete asla dayanamamaktadır.

Yüksek dayanıklı zamak imalat ürünleri için hemen internet üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Zamak döküm ürünler, müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanıyor. https://www.berkzamakdokum.com/ adresinde isteklerinize en uygun zamak ürünleri hazırlanmaktadır. Tek tuşla bu ürünleri inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.

Yanıtla