Çörek Otu Yağı Çıkarma Makinası

Bitkisel yağ makineleri arasında en çok tercih edilen modellerden olan çörek otu yağı çıkarma makinası, herhangi birisinin kolaylıkla kullanabileceği bir platformdur. Soğuk pres makinesi olarak da ifade edebileceğimiz bu makineler, yüksek kaliteli yağ üretimi için önemli bir avantaj sağlar. Soğuk sıkma yöntemiyle kendi imkanlarınızla endüstriyel kalite standartlarına uygun çörek otu yağınızı çıkarabilirsiniz. Demirbaş Makinanın müşterilerine sunduğu bu ürün, 7 gün 24 saat aralıksız çalışabilir ve yatırımını kısa sürede kâra dönüştürebilir.

Çörek Otu Yağı Makinesi Kullanım Alanları

İsmi çörek otu yağı makinası olsa da; farklı kullanım alanları da mevcuttur. Fındık, fıstık, mısır tanesi, ceviz, vb. meyve ve baharatların soğuk sıkım ile yağ kıvamına getirilmesi için ideal bir üründür. Restoranlar, aktarlar, cafeler, eczaneler, AVM yiyecek ve içecek mağazaları, endüstriyel tesisler, vb. çok farklı mekanlarda güvenle kullanılmaktadır. Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen çörek otu, sıcak sıkım yöntemiyle elde edilen yağlara göre çok daha fazla besin değeri taşımaktadır. Çünkü sıcak sıkım yönteminde, yüksek sıcaklıklara ulaşıldığından, besinlerin zarar görme ihtimali bulunmaktadır. Fakat soğuk sıkım ile besinin içerdiği tüm bileşenler %100 oranında korunmaktadır.

çörek otu yağı makinesi

Çörek Otu Yağı Çıkarma Makinası Özellikleri

Bitkisel yağ makinesi olarak da adlandırılan çörek otu yağı çıkarma makinası, susam, üzüm çekirdeği, yağlı tohum çeşitleri ve kuruyemişler gibi gıdalar için de kullanılmaktadır. Soğuk presleme yönteminin, yağ çıkarma işlemlerinde ne kadar avantajlı olduğunu bilen kullanıcılar, bu makinelere her geçen gün daha fazla talep oluşturmaktadır. Demirbaş Makine, sektörün bu taleplerini profesyonel yağ çıkarma makineleri ile karşılamaktadır.

Kolay paslanmayan ve uzun yıllar ilk gün ki görünümüne sahip olabilecek üstün kaliteli paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilen çörek otu yağı çıkarma makinesi, saatte 50-50 kg’a kadar üretim gerçekleştirmenize imkan tanımaktadır. Düşük enerji tüketim değerleri ve verimli çalışma prensibi ile dikkat çekmektedir.

Demirbaş Makina firmasının çörek otu yağı çıkarma makinesi ile ilgili ücretlerini, makinenin teknik özelliklerini, ürün kapasitesi, güç tüketim değerini, vb. bilgilerini https://www.demirbasmakina.com/corek-otu-yagi-makinesi linke giderek öğrenebilirsiniz.

Yanıtla